joern_

“ – ligesom vi kan se med ørerne
…vi bruger jo begrebet lydbillede…
så skal vi også have noget,
der kan opleves som musik for øjnene!”

Jørn Hansen

Mosesvinget 9

Særløse

4330 Hvalsø

tlf: 38801484

Mobil: 26191484

to@joern.dk

Træ er det oftest benyttede materiale, men også glas, drivtømmer og rustent metal er elementer der benyttes.
Det er i kombinationer af disse materialer, at motiver, udtryksformer og de rent fysiske bearbejdninger, bliver afsøgt for nye tilgange og eksperimenter.
Vinduesglas forekommer i forskellige tykkelser, som skæres, knækkes,  stakkes, limes, og på forskellig vis bearbejdes, for at opnå lysvirkninger, facetter, spejlinger og mønstre.
Lyset er en vigtig bestanddel i arbejdet. Hvad enten det drejer sig om lysets refleksioner og samspil med glasset, -og skulpturernes overflader, eller når det foregår på et mere symbolsk plan.
Land Art er et andet hovedområde, hvor det især er den lokale natur og de naturmaterialer og forekomster som findes der, som er udfordringen i placering, samspil og udtryk. Det gælder både herhjemme i Danmark og på opgaver i udlandet.
Det handler om det organiske i tingene, deres egen indbyggede musik. Det indre liv, som findes i alt, fra stenene i vandkanten, slebne gennem årtusinder, drivtømmeret som har fået karakter af vand, sand og vejr, til det rustne og bearbejdede metal, til træets årer og naturskabte former.
Den skulpturelle form og materialernes overflader, -mødet mellem det bløde og hårde og kontrasterne heri, er ligeværdige virkemidler i det æstetiske udtryk.

Hør jordens stemme
at lytte giver billeder i dit sind

Se ændringer i planeten
at se giver lyde i din sjæl

Livet er natur og natur er liv
det giver inspiration

Vi har her på stedet en Bed and Breakfast se evt. mere på
www.bedandbreakfast-lejre.dk